idabritas kreativa

TRENDER . MODE . DESIGN . stil och style för rum och kropp

REBECCA MINKOFF

Publicerad 2011-09-29 22:04:49 i mode,

Ny favorit på designerhimlen! Rebecca Minkoff. Visningen som visas på första sidan på http://www.rebeccaminkoff.com/ är helt fantastisk. Kolla materialen, matchningarna, väskorna, skorna. Allt är fabulöst, fantastiskt, helt sjukt fint.

Jag är ingen väsktjej egentligen men väskorna från RM är sååå fina. De tre sista är laptopväskor. Snyggare har jag aldrig sett.

SER STJÄRNOR

Publicerad 2011-09-20 22:04:32 i mode,

Jag. finner. inga. ord. Skorna. är. det. finaste. jag. sett.

 

Bilderna och skorna är från Melba. 10 cm klack å 4 cm platå så jag tror dom e sköna att gå i också. Herre min skapare, Gud, om du finns, låt det regna skor med stjärnor i min säng inatt

NASTYGAL

Publicerad 2011-09-16 09:49:56 i mode,

Inspirationen kommer från Nastygal. Leobrallorna är asballa och matchningen med neonskor är fantastisk! På bilden nedan är det ju såklart fickorna som sticker ut som är finast!

 

MADLADY

Publicerad 2011-09-16 09:45:55 i mode,

Råkade "springa" på en sida som säljer smycken. Sjukt fina sådana. Kolla här till exempel!

Armband att matcha med vad sjutton som helst! Väldigt fint när man blandar tre olika metaller.

 

Mustachen finns även i silver och båda är lika fina. Skulle passa min vän Lisa bäst eftersom hon älskar mustascher men jag hade inte tackat nej jag heller :)

Specialhalsband, eller vad man nu ska kalla det. har inte sett något liknande så då blir det speciellt! Himla fint är det i vilket fall som helst. Tänk håret uppsatt i knut å urringning i ryggen, sen detta halsband till det. Vackert!

Så, shoppa loss nu!

BAKA

Publicerad 2011-09-11 20:25:14 i inredning,

Hittade en gammal bild från min fina lägenhet i Visby. Se så trevligt det såg ut när jag skulle baka :)

Om

Min profilbild

idabrita

Designer som älskar mode och att fixa med inredningen hemma. Jobbar bla med att redesigna möbler samt i designbutik. Här i bloggen delar jag med mig av mina tips och pyssel, min inredning och sådant jag tycker är fint och inspireras av. Även en del outfits och härliga saker att snygga till sig själv med bjuds det på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela