idabritas kreativa

TRENDER . MODE . DESIGN . stil och style för rum och kropp

DJURSTAKAR

Publicerad 2012-09-26 00:28:00 i diy, inredning, min design,

I helgen var jag förbi Lovö Magasin för att leverera några av mina djurstakar. De platsade utmärkt i den lilla shoppen och djuren kommer må prima där på gården tills de blir köpta av någon glad inredningsshoppare!
 
Djurstakarna går även att se på min hemsida
 

VYKORT SIZE

Publicerad 2012-09-19 23:19:48 i min design,

Fortsätter på temat "min design" och slänger upp en till bild.
 
Denna heter "WTF" och är i storlek av ett vykort. Skulle någon bild vara av intresse går den självklart att få i önskad storlek.
 
 
 

POSTERS

Publicerad 2012-09-19 23:09:00 i min design,

Jag gör mycket kort/posters/bilder men de stannar på datorn och ibland så skrivs de ut å sätts upp här hemma. Nu tänker jag lägga ut ett antal här på bloggen och sedan också printa ut ett antal på tryckeri och sälja. Eventuellt på någon julmarknad om jag hittar en sådan, annars på ex Signerat.se där jag och Carin redan säljer våra möbler.
Hoppas ni gillar det ni ser! Lämna gärna en kommentar om ni har synpunkter på det jag gjort. Alltid bra med feedback :)
 
Denna poster heter "Ursäkta röran" och är i storlek 30x40 cm. Passar i Ikeas ram Ribba
 

LEATHER

Publicerad 2012-09-19 23:02:18 i mode,

Hej och hå!
Kolla in coolingen... eller nåt. Men kolla fina jackan jag fick av min fina vän Nathalie i födelsedagspresent!
Fick en massa helt underbara saker och de kommer upp här på bloggen inom kort. Börjar lite smått med det jag hade på mobilen för tillfället!

TÅRTINSPO

Publicerad 2012-09-19 18:54:51 i Allmänt,

Sitter barnvakt och kikade i en tårtbok... Se vad fina bilder som fanns i boken. Blir ju inte lite sugen på den där kristyren...

DIY GRIFFELTAVLA PÅ MATBORDET

Publicerad 2012-09-17 14:54:00 i Allmänt, diy, min design, pyssel,

Jag fick ett av mina sedvanliga ryck och bestämde mig för att måla en griffeltavla på matbordet.
 
Plockade fram grifefärgen, pensel, sippapper och lite annat jag behövde. Eftersom bordet i infällt läge är helt kvadratiskt valde jag att göra en kvadrat/romb i mitt på bordet. Använde mig av en stor servett för att mäta ut kvadraten på bordet. Sen tejpade jag med det jag hade hemma och slipade innanför tejpen, torkade bort slipdammet och tejpade med maskeringstejp. 

Sen var det bara att sätta igång och måla. Jag målade två lager med en torktid på två timmar mellan de två. Ta bort tejpen direkt när du målat klart så inte färgen fastnar i tejpen och åker med när du drar bort den. Sjukt nöjd med hur det blev. Både när man skrivit något i rutan och när den bara är helt svart.


Eftersom mitt bord är svart blev det ingen jätteskillnad men rutan i mitten är mattare än resten av bordet. Det är något jag gillar, samma färg men olika blank/matthet.

 


Hoppas någon blev inspirerad och vil göra likadant själv :) Man ska inte vara så rädd för att göra tokiga saker. Allt blir så mycket roligare om man vågar göra nåt oväntat!
 
Tack å hej för mej!

BIKINI SO TEENY

Publicerad 2012-09-12 20:57:53 i mode,

När jag beställde en prenumeration på Style By tidigare i somras så var premien 3 stycken nagellack från Essie. 99kr för tre tidningar och tre lack. Gick inte att motstå för en magasingalning och manikyrmonster som mig!

Idag testar jag det ena lacket som heter Bikini so teeny och är ljusblått med ytterst lite glitter i. Helt sjukt fint. Jag är kär. Det orangea heter Fear & Desire och är riktigt knalloranget. Superfint! Det ljusrosa har jag inte provat ordentligt men det ser väldigt fint ut det också. Namnet på den, Cascade Cool.

OK

Publicerad 2012-09-12 15:18:24 i mode,

Två saker jag får köpa eftersom jag alltid saknar det. 1. Schyssta lite större silverfärgade örhängen. 2. Guldfärgade armband.
I övrigt ska d inte bli så mkt inköp innan Istanbul. Där kommer jag för övrigt gå bananas på bazarerna. Hoppas jag. Härligt!
Hur många väskor jag och Lisa kom hem med från Turkiet i påskas? Det var fler än 10 och färre än 15 tror jag. Tillsammans, men ändå... Crazy. Ingen ångest efter den shoppingen inte... :)

LOPPISVINST

Publicerad 2012-09-10 17:07:00 i diy, pyssel,

Hurra! Jag har vunnit en tävling! Den var på Hemstilats hemsida och man skulle beskriva sitt bästa loppisfynd.
Jag skrev om mitt älskade älghorn som jag fyndade för 40kr på en loppis. Tog hem det och målade det turkost. Nu pryder det min vägg och turkost har blivit en accentfärg som genomsyrar hela vardagsrummet alltså typ 80% av lägenheten :)
Vinsten är en bok som heter Från loppis till salong och jag längtar tills den dimper ner i lådan! Tror den är full av inspiration, tips och härliga bilder!

Grattis till mig!

IIIIIN UUUT IIIIN UUUT

Publicerad 2012-09-07 17:54:26 i Allmänt,

....som man säger vid fotoautomater. Natha och jag strosade till nattbussen igår efter Soap och roade oss vid NKs skyltfönster.
Kul spontan kväll btw. Fett glad att ha så härliga blonda partypinglor som vänner!

Om

Min profilbild

idabrita

Designer som älskar mode och att fixa med inredningen hemma. Jobbar bla med att redesigna möbler samt i designbutik. Här i bloggen delar jag med mig av mina tips och pyssel, min inredning och sådant jag tycker är fint och inspireras av. Även en del outfits och härliga saker att snygga till sig själv med bjuds det på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela