idabritas kreativa

TRENDER . MODE . DESIGN . stil och style för rum och kropp

MATTOR

Publicerad 2011-01-27 16:09:03 i inredning,

Hittade en tävling som passar bloggen bra på CarpetVista - Orientaliska mattor och designmattor. Jag rotade runt på deras hemsida eftersom jag snart ska flytta och behöver mattor! Både till kök och vardagsrum. Många fina fanns det, bland annat en som heter Bug. När jag såg det var en svensk industridesigner, Ritaiumeå, som formgivit den blev jag ännu mer intresserad då jag själv är nyutbildad sådan! En annan jag gillade på carpetvista är en som påminner om en streckkod.



Mattor är något jag gärna skulle designa! Har ett koncept på en matta för barn i min portfolio som jag hoppas kunna göra verklighet av någon dag.
En matta i ett rum förvandlas för ett barn till alla möjliga spännande saker. Jag minns att jag när jag var liten, och lekte med dockor, fick den blå mattan i vardagsrummet ofta agera swimmingpool för dockorna. Jag och min kompis var dagisfröken respektive simlärare och kastade ut dockorna på djupt vatten. Härligt!
Mattor för barn är underbara och mattor för vuxna är underbara för barn som ger mattan ett nytt liv med sin fantasi!

DRESS UP

Publicerad 2011-01-26 19:47:08 i mode,



När andan faller på och stylebegäret blir för stort, då händer det att jag leker på Looklet.com. Här är en lite smågalen outfit jag satt samman och som jag tycker om. Korgen gillar jag mycket.

ACTIONGRAPHS

Publicerad 2011-01-26 19:40:20 i inredning,



Drömservisen för en kaffepaus kommer från Hackefors. Den gamla servisen Arabella från 50-talet fick ny skrud av grafiska formgivaren Jarl Fernaeus förra året.

Bild lånad från hackeforsporslin.se

VÄLKOMMEN

Publicerad 2011-01-26 19:31:00 i Allmänt,

Hej!
Idabrita, 26 år. Jag är intresserad av stil och style, inredning, mode, design, trender, pyssel och fix.

I den här bloggen kommer jag samla allt som har med ovanstående att göra. Denna blogg är vad jag gillar, gör, vill göra, ser andra göra, tips och trix, pyssel och fix.

Välkommen

Om

Min profilbild

idabrita

Designer som älskar mode och att fixa med inredningen hemma. Jobbar bla med att redesigna möbler samt i designbutik. Här i bloggen delar jag med mig av mina tips och pyssel, min inredning och sådant jag tycker är fint och inspireras av. Även en del outfits och härliga saker att snygga till sig själv med bjuds det på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela