idabritas kreativa

TRENDER . MODE . DESIGN . stil och style för rum och kropp

LOPPISFYND

Publicerad 2012-03-31 18:52:28 i inredning,

de här tre ljusstakarna fick jag för en tia på en loppis. Vilket fynd va!? Lovely!

Jag ska spraya dom i lämplig färg någon dag. Vore coolt med neonrosa mm jag har ingen sån färg. Har bara svart, vitt och gult...

SEMESTER!

Publicerad 2012-03-31 11:50:53 i mode,

Idag packar jag resväskan med lätta kläder och sommarskor! Jag och Lisa åker till Antalya imorgon!

För tillfället väljer jag nagellack... Tycker dessa färger passar bäst på sommaren. Svart och annat vintrigt får nog stanna hemma även om det svarta ligger mig mkt varmt om hjärtat

MATBORD

Publicerad 2012-03-29 15:29:25 i inredning,

Såg detta sjukt fina matbord på Spiti i nya Mood. Tjusigt.

Sen måste jag meddela att ryktet om att Sephora skulle öppna där verkar va felaktigt. Däremot har Andreas Wilson öppnat en juicebar i gallerian, Juiceverket. Så d så

TRÖSTBLOGGAR

Publicerad 2012-03-24 14:37:07 i Allmänt,

Ja... Här ligger jag när solen strålar utanför och blodsyster har våffelbrunch. Mansförkylning it is. Äe men fan va trist d e när man e pigg i huvudet men kroppen orkar inte.
Imorrn ska jag stå på basar också. Tjena snormonstret bland all söderbönor. Suck va trist.

Bjuder på två bilder jag plåtade på möbelmässan. Inspiration mår man bra av. Gillar de vitmålade lamporna och alla ramar ihop. Ja... Snyggt helt enkelt.

Krya på mig! Hejhej

KVÄLLSPASS

Publicerad 2012-03-22 22:29:17 i Allmänt,

Sådär ja! Nattkitet på plats bredvid sängen. Ber till Gud att jag får somna innan halv 4 inatt och sova mer än 4 timmar. Tror sömn e bra om man e lite förkyld. Inget nattpass igen tack.

Jaja, trots snuva blev d aw på söder med Anna å Malin. Mkt mkt nice! Vi satt ute å d är vår! Trevligt må jag säga!

SOMMARKLÄNNING

Publicerad 2012-03-22 14:10:31 i mode,

Någon som är sugen på att köpa en sommarklänning i helgen när lönen kommit? Jag tipsar om denna från Hm för 199:- . Himla fin!

BANDTISHA

Publicerad 2012-03-21 12:16:00 i mode,

Slänger snorpapper omkring mig och försöker arbeta mellan nysningarna. Det går sådär... Halvbra för min deadline är farligt nära!

Kör ett blogginlägg istället. På lördag är det våffelbrunch på Lilla Essingen. Det ska bli trevligt och gott, ser mkt fram emot det. Känner för att ha på mig nåt i stil med detta. Min rosa blazer med en rock t-shirt och fejkskinnbrallorna. Inte för att jag har någon ball vintage tisha men önska kan man iaf :)
Denna tjusiga inbjudan kom i brevlådan! (Har en svag känsla av att den är ritad av bloggägaren her self) ;) Älskar den lilla fågeln, han får vara med i framtida vårbilder också

SEPHORA TILL STHLM

Publicerad 2012-03-20 10:33:19 i Allmänt,

Det ryktas om att Sephora ska öppnas i den nya gallerian Mood här i stan! Vore väl roligt! Vi håller tummarna!
Sephora + Pantone Universe. Årets färg Tangerine tango har en hel kollektion på sminksidan. Coolt!

EN TANKE OCH INSPO

Publicerad 2012-03-17 23:10:50 i inredning,

Den här bloggen är en samlingsplats för inspiration, idéer och saker jag designar. Sånt jag gillar och inte så mycket sånt som jag inte gillar. Det är alltså ingen livstilsblogg eller blogg om mig. Ville bara påpeka det, mest till mig själv för när jag läser mina vänners bloggar så skriver dom om vad de gör om dagarna och vad som händer i livet. Det är väldigt trevligt att läsa, jag gillar dom! Det är en bra stund på dagen när jag bläddrar mig igenom blogglistan (ja, jag erkänner, jag älskar bloggar).
Men, så tänker jag på min egen blogg och känner ett sting av materialism och att jag mestadels skriver om materiella ting jag tycker om. DÅ känner jag mig som en hemsk människa. Men jag lever ju faktiskt också ett normalt liv med sovmorgnar och tidiga morgnar, jobbdagar och lediga dagar, tråkiga kvällar och roliga kvällar, bästa vänner och hemska vanor mm mm. Jag bara inte skriver om det här. Men det gör inget måste jag säga till mig själv. För den här bloggen ska fyllas med sånt jag tycker är vackert att titta på :)
Så, min vana trogen, fyller jag på med härliga inspirationsbilder!
Bild nummer 1, sånt golv! Så coolt! VÅGA MÅLA!
Bild nummer 2, rör berör! Så snyggt!
Bild nummer 3, neon nu! Så ballt! Mixa matcha färga och gör nåt knäppt! Det blir fint. Se själva!

E&P

Publicerad 2012-03-15 22:02:49 i min design,

Hur fint är det inte när en vän ska gifta sig!? Får ståfräs. Ärad och glad! Jag kommer böla som en unge med kolik på vigseln, för att inte tala om under talen...

Ps. Fint monogram va? Ja, det är jag som gjort det... Hehe. (stolt som en tupp)

SVART KAFFE

Publicerad 2012-03-14 09:55:41 i min design,

1.kaffefrukost
2.gym
3.göra klart en beställd familjeillustration
4.filura på grafisk form av än så länge hemlig produkt (hehe sorry, d e det värsta jag vet när folk (designers) säger så men nu är det så det är i denna bransch)
5.hoppas på lunch med Carin
6.åka till verkstan och spraya

Såååååå! Nu är frullen klar! Off we go, to the gym!

Ciao!

INDISK TEBJUDNING

Publicerad 2012-03-12 12:03:07 i inredning,

Jag har letat efter stora tekoppar, och nu är letandet slut! De här från Indiska är precis vad jag vill ha. 69 kr styck. Kanske iofs inte behöver faten, men åh så fina dom är!

TODAY

Publicerad 2012-03-12 09:40:34 i min design,

På schemat idag står leverans av pall från ida&carin till Göteborg, skissa på nytt hemligt uppdrag jag fått från en idéspruta och spraya ljusstakar samt pilla med mina olika hemsidor.

Väntar på besked om att få sälja ljusstakarna på en designmarknad i Skrapan. Håller tummarna.

STRUMPOR

Publicerad 2012-03-07 13:22:37 i mode,

Ibland blir man glad för det lilla! Tex massa nya strumpor för ett billigt billigt pris på Lindex

MÅLARE

Publicerad 2012-03-05 22:06:10 i Allmänt,

Idag har jag fått vara målare på jobbet. Kuuuul!!! Önskar jag fick måla varje dag!
Så jag bestämde mig för att måla naglarna när jag kom hem för att riktigt känna på livet som målare. Coolt om man kunde gå som lärling hos en målare när man går i pension i framtiden. Ska fundera vidare på saken i ca 45 år

TRÄNA

Publicerad 2012-03-02 08:44:43 i Allmänt,

Känner mig som en idiot. Måste träna nu, eller i helgen för att det ska bli lagom mkt denna vecka. Det tar emot så in i bängen! Men d kommer va värre att träna bakfull så d är lika bra att köra. Bilden hittade jag hos www.frajdasroom.blogg.se och den passar bra idag

Ajöss!

Om

Min profilbild

idabrita

Designer som älskar mode och att fixa med inredningen hemma. Jobbar bla med att redesigna möbler samt i designbutik. Här i bloggen delar jag med mig av mina tips och pyssel, min inredning och sådant jag tycker är fint och inspireras av. Även en del outfits och härliga saker att snygga till sig själv med bjuds det på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela