idabritas kreativa

TRENDER . MODE . DESIGN . stil och style för rum och kropp

D.I.Y TIDNINGSPALL

Publicerad 2011-08-24 17:18:00 i diy, pyssel,

Tjohej!
Det blev ingen sänggavel idag, kanske imorrn. Idag blev det däremot lite annat pyssel. En pall rättare sagt! Såg denna bild på en pall. Jag antar att man kan köpa själva "hållaren" vilket består av ett underrede i trä, två band i skinn och en kudde, och sen stoppar man in sina magasin där.

 

Jag har nu gjort en egen variant av glansiga magasin, två läderskärp och en bottenplatta i mdf (?). Plattan har jag tagit från en byrålåda som ska få ett nytt liv. Mer om det förhoppningsvis imorrn när det är klart. Men, här är bilder på min fotpall! Tanken var egentligen att jag skulle ha en kudde på också men pallen blev så låg och så var det snyggare när man såg tidningen överst tyckte jag så jag tog bort kudden.

 

INSPIRATION BOARD SÄNGGAVEL

Publicerad 2011-08-24 08:56:25 i inredning,

Jag är i fixartagen här hemma och idag ska jag åka till Rivners som säljer grejer, typ fönster, dörrar etc från rivna hus. En sänggavel ska tillverkas och jag tänker mig något av antingen plankor, dörrar, fönster eller rör. Får se vad jag hittar...

FIXA HEMMA

Publicerad 2011-08-23 09:17:22 i inredning,

Kolla in kedjedraperiet nedan... Funderar på att fixa nåt liknande till en dörröppning i min lägenhet. Dörren tar upp så mycket onödig plats och ett sånt där vore mycket ballare. Eller vad tycks?

 

Sen är det ju det där med väggen. En stor vit tråkig vägg. Det ska upp gamla stringhyllor där men än så länge är det tomt. Borde kanske göra en sån här tavla så länge? :)  Roligt och faktiskt rätt snyggt när man tänker efter.

Om

Min profilbild

idabrita

Designer som älskar mode och att fixa med inredningen hemma. Jobbar bla med att redesigna möbler samt i designbutik. Här i bloggen delar jag med mig av mina tips och pyssel, min inredning och sådant jag tycker är fint och inspireras av. Även en del outfits och härliga saker att snygga till sig själv med bjuds det på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela