idabritas kreativa

TRENDER . MODE . DESIGN . stil och style för rum och kropp

INTERIÖRINSPO

Publicerad 2012-06-28 21:01:45 i inredning,

Här är en hel drös med härliga inspirationbilder. Allt ifrån snygga väggar och lampor som första bilden till färggranna rum, häftiga lösningar och smarta idéer
 
 

FASHPIRATION

Publicerad 2012-06-28 20:52:17 i mode,

Så lite inspirationsbilder. Kikade igenom inspirationsmappen. Oj så mkt fint det fanns där. Börjar med lite modeinspo och så tar vi ett annat inlägg med inredning å sånt. Håll till godo! Lite blandat från Coachella, Kling, christeric och stylista. 
Shortsen med dragkedjor å bootsen (som säkert är från Marant), Neon+nude, slappt/sexigt, batik, mönstermix åså lilla klänningen till snyggaste jackan! LOVE LOVE LOVE!
 

IF I WAS A RICH GIRL...

Publicerad 2012-06-28 20:41:30 i mode,

...då skulle jag kanske inte behöva shoppa på rean men eftersom det ändå bara är en dröm så reashoppar även svinrika Ida. Här är vad jag skulle lagt vantarna på om jag gick in på Zara med en fet plånka :)
Två bomberjackor i fantastiska blommönster, en hel radda med skor, miniväskor, ett hårband och en spetskofta!

NATURLIG RESORB

Publicerad 2012-06-11 20:43:24 i Allmänt,

Läste några rader om detta kokosvatten. Ska va bra efter träning eller en dag i solen eller när man behöver återhämtning eller typ en Resorb. Alltså när man är bakis skulle jag säga. Ska införskaffas och testas redan till helgen tror jag minsann.

WEDGE TRAINERS

Publicerad 2012-06-11 20:19:11 i mode,

Kunde inte motstå dessa som den shoeoholic jag är. Aerobic sports wedge trainers är namnet på mina nya darlings. Det gäller att styla det snyggt annars ser man nog ut som en gammal avdankad kickers från 97. Men jag gillar dom, sjukt mkt. Känner på mig att de kommer bli vääääääl använda. Älskar gympapjucks men brukar inte ha d så ofta eftersom jag föredrar att komma upp nån extra centimeter. Med dessa får jag allt :)

Man får säga att man inte gillar dom. Va säger du? Jag tycker bara d e kul att höra om jag fått en knäpp eller inte... Hehe

FLOWER POWER

Publicerad 2012-06-10 21:32:54 i Allmänt,

Blomstrande Kungsträdgården! Så vackert med blommor! Önskar jag hade gröna fingrar. Kanske ska lära mig i sommar...

BAKA BAKA

Publicerad 2012-06-10 21:26:53 i pyssel,

Min vän Annas mamma virkar bakelser som jag inte kan låta bli att visa upp här. Hoppas d e ok, Anna? :)

Dom är så sjukt söta! Visst vill man ha ett litet kakfat hemma på bordet?

LÅDOR

Publicerad 2012-06-10 17:20:57 i inredning,

Snygga förvaringslådor inne på BikBok. Skulle passa på en stor härlig terass med blommor i. Till exempel. Eller kanske i ett kök med sliten industristil. Typ...

NATIONALDAGEN

Publicerad 2012-06-10 17:18:43 i Allmänt,

jag och mamma firade nationaldagen med att vinka åt kungen, drottningen, Vickan, Danne, callephille och Madde när de åkte genom stan till Skansen.
Kan inte hjälpa att jag blev lite star struck :)

Sen gick vi till Skansen och Solliden där folk viftade med flaggor. Panetoz och Loa Falkman uppträdde. Mkt bra! Nationalsången sjöngs å sen vinkade vi hejdå till kungen från första parkett, längst fram vid repet.

På hemvägen promenerade vi längs Strandvägen igen och jag fotade lite fina båtar. Vissa ser så himla mysiga ut. Uteplatser med blommor, hängmattor och grillar. Tänk att ha en sån!

VAKEN

Publicerad 2012-06-05 02:14:34 i mode,

Ville bara säga att jag är vaken och klockan är väldigt mycket

GULDTOFS

Publicerad 2012-06-03 20:03:00 i mode,

Skaffade mig en haircuff i guld. Vilken grej! Jag som inte är någon frisyrtjej älskar när en sån enkel sak fixar biffen. Sjukt fint även om inte fotot gör den rättvisa. Från H&M för 39 kr.

TROLLDEG 2

Publicerad 2012-06-03 17:41:24 i min design,

Hästar bakade! Imorgon ska de sprayas i samma kulörer som gunghästarna! Projekt gunghäst är i sitt slutskede. eller egentligen har det bara börjat, utställningen sätter igång på tisdag!

Om

Min profilbild

idabrita

Designer som älskar mode och att fixa med inredningen hemma. Jobbar bla med att redesigna möbler samt i designbutik. Här i bloggen delar jag med mig av mina tips och pyssel, min inredning och sådant jag tycker är fint och inspireras av. Även en del outfits och härliga saker att snygga till sig själv med bjuds det på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela