idabritas kreativa

TRENDER . MODE . DESIGN . stil och style för rum och kropp

FINASTE JULSKYLTEN

Publicerad 2011-12-17 11:38:38 i Allmänt,

Jag var nära på att begå brottslig handling igår när jag gick förbi PUBs julskyltning. De där hundarna i guld.... Jag gråter nästan när jag förstår att de aldrig kommer bli mina. De var inte ens med på prislistan, alltså oköpbara. Frågan är om jag inte måste kolla upp vem som skyltat för att fråga om jag kan få köpa dom när skylten ska bytas... Dom är så fina allihopa, men mopsen som står längst ner till höger är favoriten! GIMME!!!

PILGRIM

Publicerad 2011-12-17 11:34:23 i Allmänt,

Förr älskade jag Pilgrims smycken men senaste åren har kärleken svalnat. Kvalitén var alltför ofta rätt dålig för det priset man fick betala. Men nu började det pirra lite i magen igen. Titta vilket tjusigt halsband! Man ser inte superbra, men det som syns är verkligen fint!

MOONLIGHT GRAPE RING

Publicerad 2011-12-12 10:58:57 i mode,

Eftersom jag har Trendenser som startsida får jag alltid en inspirationskick när jag startar datorn! Imorse var det denna ring som gav mig ett sting i hjärtat. Se så fin den är.

MÖNSTERINSPIRATION

Publicerad 2011-12-05 12:09:28 i Allmänt,

Denna ormen får stå för min senaste inspirationsbild! Kolla vad vacker den är. Hade ju skrikit som tusan om jag sett den i verkligheten men på Skansen akvariet kändes det ok :)

TRADERA

Publicerad 2011-12-02 13:16:22 i Allmänt,

Säljer mina fina boots från Nelly, jeane blush. Pga min cp-fot kan jag inte ha dom. Tråkigt för dom är himla snygga!

Om

Min profilbild

idabrita

Designer som älskar mode och att fixa med inredningen hemma. Jobbar bla med att redesigna möbler samt i designbutik. Här i bloggen delar jag med mig av mina tips och pyssel, min inredning och sådant jag tycker är fint och inspireras av. Även en del outfits och härliga saker att snygga till sig själv med bjuds det på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela